Προσωπική Εκγύμναση

Το Way Of Life Training προσφέρει ατομικές συνεδρίες για την παροχή προσωποποιημένων προγραμμάτων άσκησης βασισμένα στους στόχους σας. Οι γυμναστές μας μας είναι πλήρως πιστοποιημένοι με χρόνια εμπειρίας στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στην αλλαγή της σύστασης σώματος (τη μείωση του σωματικού λίπους και την αύξηση του μυϊκού ιστού). Τα προγράμματά μας είναι ολιστικά και χρησιμοποιούν μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών και ασκήσεων.

Ο προσωπικός γυμναστής του Way of Life Training θα σχεδιάσει το δικό σας πρόγραμμα άσκησης λαμβάνοντας υπόψη τους συγκεκριμένους στόχους σας, το χρονικό πλαίσιο, τη μορφή του σώματος, τις προτιμήσεις άσκησης, την τρέχουσα φυσική κατάσταση, τις απαιτήσεις υγείας και τον τρόπο ζωής σας.

Το πρόγραμμα άσκησής σας θα είναι προσαρμοσμένο σε εσάς και τα αποτελέσματα που θέλετε, θα χωριστεί σε βραχυπρόθεσμα εφικτούς στόχους για να σας διευκολύνει να τους πετύχετε.

Στο Way of Life Training, γνωρίζουμε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αλλάξετε τη ζωή σας, γιατί έχουμε βοηθήσει τόσους πολλούς άλλους να αλλάξουν το σώμα τους με μια προσέγγιση “one-on-one”, με στόχο την επίτευξη πραγματικών αποτελεσμάτων. Είτε ο στόχος σας είναι η απώλεια βάρους, η απώλεια λίπους, η αύξηση των ενεργειακών επιπέδων, η αύξηση της δύναμης, η διασκέδαση μέσα από τη γυμναστική ή απλώς η καλύτερη αίσθηση για τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί που θέλετε δίνοντάς σας τα κίνητρα και την έμπνευση που χρειάζεστε.

Τα οφέλη της προσωπικής εκγύμνασης

Η συνεργασία με έναν προσωπικό γυμναστή έχει αποδειχθεί 60% αποτελεσματικότερη από την προπόνηση χωρίς προπονητή. Είναι ένας από τους ασφαλέστερους, πιο γρήγορους και πιο εξατομικευμένους τρόπους για να επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Μετά την αρχική αξιολόγηση, ο γυμναστής θα συνεργαστεί μαζί σας για να σχεδιάσετε ένα εξατομικευμένο, προοδευτικό πρόγραμμα το οποίο θα συνεχίσει να σας βελτιώνει με στόχο τα αποτελέσματα που θέλετε.

Οι έμπειροι Προσωπικοί Γυμναστές μας θα σας ενθαρρύνουν και θα σας παρακινήσουν να μάθετε τις τεχνικές που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας με ασφάλεια. Στο Way Of Life Training έχουμε μαζί μας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και συνεργαζόμαστε με Διατροφολόγο και Εργοφυσιολόγο ώστε να εξατομικεύσουμε ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σας.